torstai 14. toukokuuta 2015

Vapaapäivä

Halla oli tänään mahtava! Vaikkei tämän illan lätkän MM-pelit päättyneetkään niin kuin Strömsössä, on oma fiilis silti mitä mainioin! Kiitos Haltsin! 

Tämän viikon ratsastussuunnitelmat eivät nyt myöskään menneet ihan putkeen, kun eilen heräsin 10min ennen koulutunnin alkamista. No eipä sitten menty koulutunnille ja koska kello oli niin paljon, jäi eilisen liikutukset kokonaan. Tänään ratsastin Hallan läpi kentällä huomista Piia Pantsun kouluvalkkua ajatellen, alitajuntaisesti rukoillen ettei Halla olisi tänään ihan täysin mahdoton. Onneksi yksi ylimääräinen vapaa ei ollutkaan tällä kertaa tehnyt tepposiaan, vaan Halla oli miellyttävä ja yhteistyökykyinen ratsastaa koko ajan. Toivotaan, että sama hyvä draivi jatkuu vielä huomennakin ja päästään nauttimaan valmennuksesta! Ihanaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei lukija,

Huomaathan, että kommenttien valvonta on otettu käyttöön! Kommenttisi julkaistaan kirjoittajan hyväksynnän jälkeen, joten ethän turhaan lähetä kommenttiasi useaan kertaan. Asiattomat kommentit jätetään heti kättelyssä julkaisematta.

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥