keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Uusi alku

"Every story has an end
But in life every end
Is a new beginning"


Miten aloitetaan alusta? Tai voiko edes aloittaa alusta? Miksi edes puhua "alusta aloittamisesta", miksei tämä ole vain seuraava sivu mun kirjassani? Paljon kysymyksiä pyörii päässä. Tämän uuden blogin aloittamista mietin pitkään ja hartaasti. Jaksanko aloittaa kaiken alusta? Mitä jos tässäkin käy niin kuin aikasemmin ja kyllästyn bloggaamiseen, tai aika ei riitä enää? Aikaa ei ihmisellä yksinkertaisesti ole enempää kuin mitä on annettu. Se, miten sen käyttää on taas asia erikseen... Mutta koskaan ei voi tietää jos ei edes yritä ja loppupeleissä, mitä siinä menettää? Rikkauttahan se vain on, että pystyy yrittämään uudelleen pettymyksistä huolimatta. Eikun leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä, sanoo suomalainen!

Toinen kysymys, mitä huomasin pähkäileväni monesti (ja osittain mietin vielä yhä edelleen tätä kirjoittaessa) oli vanhan blogin linkittäminen uuteen. Olisiko pitänyt vain antaa vanhan blogin painua unholaan ja aloittaa kaikki ihan alusta, keräten kaikki uudet lukijat sun muut. Mutta tästä epävarmuudesta huolimatta päätin linkittää vanhaan Iltapäiväpullaan tämän uuden blogin. Tavallaan on itselleni lohdullisempaa ajatella, että tämä ei ole alusta aloittaminen tai osoitus, että olisin luovuttanut Iltapäiväpullan kanssa. Iltapäiväpulla jää siis ainakin toistaiseksi nettiin ja on edelleen luettavissa. On siellä mulle paljon tärkeitä tekstejä, joita en haluaisi noin vain heittää roskikseen. Olkoot Iltapäiväpulla eräänlainen elämänvaiheen alku, keskikohta ja loppu. Epilogi uudelle tarinalle, jonka kerron teille tässä ja nyt. Tarina minusta ja (kliseisesti) siitä, kuinka ikuisen haaveilijan unelmista voi tulla totta. Päiväkirja elämästä kuvankauniin suomenhevostammani, Hallan kanssa.

Huomaan kaipaavani monesti kirjoittamista. Sitä pientäkin vertaistukea lukijoilta ja kanssabloggaajilta hevosarjen ylä- ja alamäissä. Ja pelkkää pitkää ja mutkikasta vuoristorataahan tämä meidän yhteiselo jukuripäisen kuumakaisan kanssa on! Enkä nyt siis puhu vain hevosen tammamaisesta luonteesta (note to self: älä enää IKINÄ osta tammaa!), vaan myös omista tavoitteista, haaveista ja suunnitelmista Hallan kanssa. Yhtä lailla olisi hyvä saada johonkin purettua mietteitä hevosharrastuksesta, sillä se on työn/opiskelun lisäksi oikeastaan ainoa edes vähän tavoitteellinen juttu mun elämässä tällä hetkellä. Jostain on pakko karsia.

Tämän pränikän blogin suhteen olen tehnyt muutamia uudistuksia vanhaan nähden uuden nimen ja ulkoasun lisäksi. Tarkoitus on jatkossa pysyä vain hevosaiheisissa postauksissa. Tottakai heppatytön arkeen kuuluu myös paljon muutakin ja voi olla, että pari hevosetontakin postausta eksyy seuraan, mutta se on sitten sen ajan murhe. Muutenkin aion jatkossa kirjoittaa blogia enemmän itselle, kuin päiväkirjana tai muistiona. Tottakai arvostan jokaista kommenttianne ja toiveita postauksista ynnä muusta saa mielellään esittää! Koitan kuitenkin olla ottamatta paineita kirjoittamisesta ja kirjoitan silloin, kun on jotain asiaa. Mikäli sinua kiinnostaa lukea ja tutustua tarkemmin, yläpalkista löydät nyt kunnolliset esittelyt sekä minusta että Hallasta ja muuta epäoleellista tietoa meihin liittyen, vihdoinkin! Myöhemmin on tarkoitus myös postata hieman meidän historiasta erikseen ja yhdessä.

Mutta sen enempää jaarittelematta, tervetuloa - sinä rakas lukija, tai satunnainen kävijä - seuraamaan tämän tiimin edesottamuksia, toivottavasti viihdyt seurassamme ja muista, että mielipiteesi on meille tärkeä!

2 kommenttia:

  1. Pakko kehua ulkoasua, aivan ihana! :) Samoin kyllä herätti ihastusta heppasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hurjasti kehuista, ne aina piristää kivasti! :)

      Poista

Hei lukija,

Huomaathan, että kommenttien valvonta on otettu käyttöön! Kommenttisi julkaistaan kirjoittajan hyväksynnän jälkeen, joten ethän turhaan lähetä kommenttiasi useaan kertaan. Asiattomat kommentit jätetään heti kättelyssä julkaisematta.

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥