tiistai 5. huhtikuuta 2016

Dancing in the moonlight

"Tiiätkö mä en tiedä mitään parempaa fiilistä ku se, 
et hyppäät sun hevosen selkään, 
levität frakin liepeet satulan molemmille puolille, 
otat ohjat käsiin ja painat pohkeet hevosen kylkiin kiinni.
Sit se on menoa!"

Näin sanoi mun hyvä tallikaveri lauantaina Tampereen Hevoset-messuilla katsellessamme ratsastuspilateksen klinikkaa ja Terhin uskomattoman eleetöntä ja eleganttia ratsastusta. Se loiste ystävän silmissä ja muistojen kaiku äänessä sai mut ihastumaan kouluratsastukseen taas uudelleen. 
Sunnuntaina saavuin tallille tarkoituksella hieman etuajassa nähdäkseni nämä muutamat suomenherrat tanssahtelemassa. En voinut olla miettimättä miten hienoa olisi joskus ratsastaa kouluaitojen sisällä omalla suomalaisellani. Se taitaa kuitenkin olla vaan haaveilua, sillä Hallan tulinen sielu tuskin soveltuisi kouluratsastukseen. Täytyy siis kai tyytyä ihastelemaan näitä (ja muita hienoja kouluratsuja ja niiden tanssahtelua) katsomon laidalta...
Huomaa kyllä, että omat kuvaustaidot ovat todellakin ruosteessa vuosien tauon jälkeen, joten pahoittelut kehnosta laadusta! 

2 kommenttia:

  1. Kouluratsastusta "pelätään" turhaan kuumillakaan hevosilla, kyllä siinäkin se ajatus on koko ajan eteenpäin ;) Ei muuta kuin kokeilemaan vaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä oot kyllä toisaalta ihan oikeassa! Tuo tulinen luonne ja hösääminen vaan syö kaiken eteenpäinpyrkimyksen etenkin käynnistä, joten jos ei tuomari ole singereiden ystävä, niin turha odottaa kovia tuloksia :D

      Poista

Hei lukija,

Huomaathan, että kommenttien valvonta on otettu käyttöön! Kommenttisi julkaistaan kirjoittajan hyväksynnän jälkeen, joten ethän turhaan lähetä kommenttiasi useaan kertaan. Asiattomat kommentit jätetään heti kättelyssä julkaisematta.

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥