Halla

23.6.2003
Suomenhevonen
i: Jaanen Suikku
e: M.H. Hely

Oma 31.7.2013 ->

Blogin kiistattomana päätähtenä esiintyy viehkeä liinaharjainen suomineito, Halla. Hallaa on tavallaan hyvin vaikea luonnehtia tarkoin, sitä ei voi lokeroida mihinkään tiettyihin luonteenpiirteisiin. Toisaalta Halla on rohkea ja menevä tapaus, mutta toisaalta taas neiti vaatii paljon kannustamista ja positiivista vahvistamista. Hän on hienotunteinen uusia ihmisiä kohtaan, mutta näyttää kyllä hyvinkin selvästi tunteensa, jos jokin asia ei miellytä. Jääräpäiden jääräpää, mutta rakastaa silti yhteisiä rapsuttelutuokioita lähes yhtä paljon kuin omaa ruokaansa.


Hallan kanssa yksikään päivä ei ole samanlainen. Noh, kyllähän te tiedätte, naiset... Halla on silti jo näinkin lyhyen yhteiselon aikana opettanut minulle enemmän asioita, kuin aiemmin koko ratsastusharrastukseni aikana yhteensä. Se on elementissään opettamaan kärsivällisyyttä ja pitkäjänteisyyttä, mutta samalla myös määrätietoisuutta ja johdonmukaisuutta. Halla on ehdottomasti se elämäni hevonen, vaikka joka toinen päivä kiroankin sen makkaratehtaalle, mutta taas seuraavassa hetkessä se muistuttaa, miksi jaksan puurtaa hiki hatussa tämän harrastuksen parissa. Sen lempeä katse pelastaa surkeimmankin päivän ja Hallaa ei haittaa, vaikka sen hölmöilyille välillä nauraisikin. Se on minulle se hienoin ja kaunein hevonen, mitä maailma päällään kantaa. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei lukija,

Huomaathan, että kommenttien valvonta on otettu käyttöön! Kommenttisi julkaistaan kirjoittajan hyväksynnän jälkeen, joten ethän turhaan lähetä kommenttiasi useaan kertaan. Asiattomat kommentit jätetään heti kättelyssä julkaisematta.

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥