sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

LOMA!!

Rantahiekkaan rikkoutuvat aallot
Auringon lämpö iholla
Aurinkorasvan ja rannan tuoksu nenässä
Varpaat upotettuina kuumaan hiekkaan
LOMALLA ESPANJASSA!


Turha varmaankaan edes mainita, että rakastin sitä täydestä sydämestä! Jokaista hetkeä rannalla, jokaista auringonsädettä ja tuulen hivelyä kasvoilla. Ja sitä merellistä tuoksua!
Makoilin viikon verran auringossa toukokuun lopussa ja osalti myös siksi blogi on ollut pienellä hiljaiselolla. Loma tuli tähän saumaan enemmän kuin tarpeeseen, sillä voimavarat niin fyysisesti kuin henkisestikin alkoivat olla vähissä. Lomalla unohdettiin kaikki työmurheet ja tiukat diettisäännöt, nautittiin vain elämästä. Nyt ladatuin akuin ja levänneenä jaksaa painaa täysillä seuraavaan, heinäkuun lopussa alkavaan lomaan saakka! Onneksi on ihana kesä!

Lomani ajan Hallasta piti hyvää huolta tallikaverini äitinsä kanssa ja Halla sai nauttia alkavasta kesästä täysin siemauksin! Palatessani Halla oli jopa hieman pyöristynyt muutaman päivän laidunheinästä sekä vaihtanut täysin kesäkarvaan. Koko hevosen olemus oli myös levollisempi ja ratsastaessakin Halla on tuntunut huomattavasti yhteistyökykyisemmältä ja rennommalta. Laiduntaminen tekee ihmeitä!

Tänään ollaan jännän äärellä, kun kohta lähdetään paketoimaan hevonen autoon ja suuntaamaan kärryn nokka kohti Sipoota ja Hallan kesämökkiä, eli laidunta! Kauhunsekaisin tuntein odotan miten Halla sopeutuu jatkuvaan laiduntamiseen, uuteen ympäristöön ja hevosiin. Toisaalta pieni lomailu tekee Hallalle vain hyvää ja itsekin pystyn ottamaan vähän rennommin kesällä, kun yksi stressitekijä helpottuu. Ei me silti kokonaan heittäydytä loikoilemaan, vaan porskutetaan edelleen täysillä menemään, mutta ilman paineita nauttien ihanasta Suomen kesästä parhaan suomalaisen kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei lukija,

Huomaathan, että kommenttien valvonta on otettu käyttöön! Kommenttisi julkaistaan kirjoittajan hyväksynnän jälkeen, joten ethän turhaan lähetä kommenttiasi useaan kertaan. Asiattomat kommentit jätetään heti kättelyssä julkaisematta.

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥