sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Vapauden tuoksu!

Kesä on täällä, ihan virallisesti!
Muutimme viime sunnuntaina kesäkotiin. Halla asuu nyt laitumella Sipoossa ja on silmin nähden onnellinen ja tyytyväinen elämäänsä. Laitumen välittömässä läheisyydessä on upeat maastot, joissa riittää koluttavaa niin pitkälle kun vain ikinä jaksaa lähteä! 

Upeita laiduntykittelykuvia ei meidän kesäkotiin päästyä saatu, kun Halla-mamma tuumasi heti ensimmäiseksi keskittyä olennaisimpaan, eli syömiseen. Vasta nyt viikon asuttuaan laitumella Halla on havainnut myös muut viereisillä laitumilla majailevat kaverit ja alkanut seurustelemaan enemmän lajitovereidensa kanssa. 

Runsaista vapaapäivistä huolimatta laidun pitää Hallan liikkeessä, eikä neiti kerää yhtään niin paljon virtaa vapaista kuin tallissa asuessaan. Mä itse olen myös täysin rakastunut tähän maalaiselämään ja kesäloma-meininkiin! Kunpa kesä jatkuisi vielä pitkään! 


1 kommentti:

  1. Hei, blogissani on haaste sinulle! :) http://hartikanlahti.blogspot.fi/2015/08/22-liebster-award-haaste.html

    VastaaPoista

Hei lukija,

Huomaathan, että kommenttien valvonta on otettu käyttöön! Kommenttisi julkaistaan kirjoittajan hyväksynnän jälkeen, joten ethän turhaan lähetä kommenttiasi useaan kertaan. Asiattomat kommentit jätetään heti kättelyssä julkaisematta.

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥