sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Erilainen tallipäivä

Perjantaina oli vähän normaalista poikkeava tallipäivä, osittain jo ihan sen takia, että tallilla tuli vietettyä kaiken kaikkiaan yhdeksän tuntia, eli koko päivä! Hallan kanssa kävimme myös aamusta pitkästä aikaa Piia Pantsun kouluvalmennuksessa, siitä lisää ensi viikon aikana. Tämä postaus keskittyy kuitenkin kutkuttavampaan aiheeseen, nimittäin heppavauvoihin!

Tallilla on eletty jännittäviä hetkiä jo parin viikon ajan, kun Tenavatähtien Vaavin kiimaa on odotettu kuin kuuta nousevaa. Keskiviikkona heille tulikin sitten yllätyslähtö Pornaisiin Koivulan tilalle, Vaavin näyttäessä kiiman merkkejä. Odotus palkittiin ja Vaavi oli ehdottomasti tulossa kiimaan. Vaaville oli löytynyt jo sopiva ori, Schockemöhlen upea nuori Conbassy (katso video alta!) ja keskiviikkona pakastesperma olikin jo tilattu.


Perjantaina neljän aikaan alkoi hössötys, kun Heini ilmoitti, että "nyt on spermat haettu Matkahuollosta!!" ja huristeli tallille. Ei muuta kuin pakattiin Vaavi nopeasti autoon ja lähdettiin kohti Pornaisia. Paikan päällä Vaavi ultrattiin uudelleen ja tarkistettiin, missä vaiheessa kiima on. Itse operaatio oli melko epämiellyttävää katseltavaa, enkä itse ainakaan olisi ultran kuvasta osannut sanoa mitään Vaavin tilanteesta, vaikka kuvaa sainkin vilkaista. Ultrasta kuitenkin saatiin hyviä uutisia ja Vaavi jätettiin tilalle odottamaan kiimankatkaisupiikkiä ja ovuloituaan siemennettäväksi. Seuraavat kaksi viikkoa tulevat olemaan pitkiä ja hitaasti kuluvia hetkiä, kun jännitetään tuleeko Vaavi kantavaksi. Peukut pystyyn!
Tämmöinenkin pieni komistus löytyi siittolasta, hänestä jopa Halla olisi voinut kiinnostua ;)
Eihän tällaisia vauvauutisia voi käsitellä muuten kuin katselemalla unelmasulhasia omalle suomineidolle. Tällä hetkellä ainoa jatkoon pääsijä Hallan tiukassa seulassa on uljas ja upea, kansainvälisestikin hypetetty Hessin Leevi♥  Onneksi meillä on vielä pitkä matka varsahaaveiden toteutumiseen, jos mitään ihmeellistä ei tapahdu, mutta jonain kauniina päivänä hamassa tulevaisuudessa haluan kyllä varsan Hallasta!

2 kommenttia:

  1. Hihii ;D ! Kiitos vielä että olit mukana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä, toivotaan että ens kesänä tulee pikkuvaavi! ;)

      Poista

Hei lukija,

Huomaathan, että kommenttien valvonta on otettu käyttöön! Kommenttisi julkaistaan kirjoittajan hyväksynnän jälkeen, joten ethän turhaan lähetä kommenttiasi useaan kertaan. Asiattomat kommentit jätetään heti kättelyssä julkaisematta.

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥