tiistai 6. lokakuuta 2015

The tans will fade, but the memories will last forever!

Hiljentykäämme hetkeksi muistelemaan mennyttä kesää. 
Auringon lämpöä iholla, tuulen kutittelua hiuksissa. 
Heinän ja koivun tuoksua. 
Pärskähtelevää hevosta laiduntamassa. 
Kultaiseksi maalautuvaa taivaanrantaa auringon laskiessa.

Kesä antoi ja otti. Paljon tapahtui lyhyen ajan sisällä, eikä oma pää meinannut pysyä kaiken muutoksen keskellä mukana. Kesän lämmön hiipuessa ja säiden muuttuessa syksyisemmiksi uudet tuulet puhaltavat taas tähänkin risukasaan. Arki nostaa jaloilleen vaikka väkisin. Onneksi.

Halla palasi kotiin 10.9. mikä siis hevosenomistajan termein tarkoittaa viimeistäänkin kesän päättymistä. Siitä alkaen ollaan palailtu normaaliin ratsastusrytmiin kesäisen lomailun jälkeen. Lomalla Halla sai syödä, nauttia lajitovereidensa rapsutuksista sekä pitkistä maastokävelyistä Sipoon maalaismaisemissa. Ja käytiinhän me kerran ihan Nikkilän keskustassakin! Loma ja laidun hieman kasvattivat Hallan mahaa ja nyt massaltaan neiti alkaa olla ihanteellisessa koossa. Loma on tehnyt ihmeitä sekä hevosen että ratsastajan päälle. Ratsastaja on saanut uusia ajatuksia ja oivalluksia, kun taas hevonen on rauhallisempi ja onnellisempi. Treenitkin ovat kuukauden aikana sujuneet lähes poikkeuksetta erinomaisesti ja olen ollut mielettömän tyytyväinen oman prinsessani työmoraaliin. On se vaan niin hieno!

Throwback kesän parhaimpaan maastoreissuun Nikkilän auringonlaskussa!

1 kommentti:

  1. Hei Halla ja Tiina!:) Bongasin bloginne ja viimeistään kuvan siivin palasin itsekin mukavaan menneeseen kesään ja mm tuohon hauskaan Nikkilän reissuun!:) Terveiset pörröiseltä Unskilta, ollaan kuulolla kun kesä lähestyy;)

    VastaaPoista

Hei lukija,

Huomaathan, että kommenttien valvonta on otettu käyttöön! Kommenttisi julkaistaan kirjoittajan hyväksynnän jälkeen, joten ethän turhaan lähetä kommenttiasi useaan kertaan. Asiattomat kommentit jätetään heti kättelyssä julkaisematta.

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥